SoBo Community - SoBo- the vintage community !
Inspiration || Meeting Ida
9. August 2017
SoBo Community

Førstemann ut er Ida Rebekka Tallerud. Hvorfor? Når det kommer til stil har dama ingen regler på hva som er rett eller galt. Den unge motekonsulenten er ikke redd for å prøve ut nye ting, og mixer stiler fra forskjellige tidsepoker som gjør stilen egen og unik. Igjennom et internship ved Freudian Kicks Agency og jobben på Edition Exclusive Store, lar dette hennes kjærlighet for mote blomstre på jobb. Ida har mange baller i luften, men tok seg tid til å stille opp i freshe antrekk på shooten og svare på et par spørsmål:

Hva er stil for deg?

Stil for meg er det å kunne uttrykke hvem man er som person. Det er også med på å forsterke personligheten din og kan være med på å påvirke hvordan hverdagen er/blir. På en god dag kjører jeg på med høye hæler, langbukser og en crazy overdel. På en kjip dag kan jeg ende opp med å gå i helt sorte klær. Det viktigste for meg handler om å være kreativ og jeg har alltid på meg det lille ekstra.

Tre ord som beskriver stilen din?

Edgy, nytenkende, casual

Hva inspirer deg?

Det begynte med de 500 motebladene hjemme hos mor. Jo eldre jeg ble, jo mer opptatt ble jeg av mote og lot meg inspirere av menneskene rundt meg. New York er helt klart en by som virkelig inspirerer meg, og der kan jeg bruke flere timer på å se hva folk har på seg. De tør virkelig å være kreative, jeg digger det!

Hvilken trend skulle du ønske du ikke tok del i?

Det må være den tiden da alle skulle gå med Polo-skjorte fra Ralph Lauren. Jeg skulle jo ha alle mulige farger. Veldig glad for at den tiden er over for meg. Må også nevne den sennepsgule skinnjakka fra Zara, haha! Alle gikk med den og jeg ble fort lei, nå er jeg heller på utkikk etter å finne plagg som ingen har.

Her finner du Ida:

Instagram @idatallerud