Inspo || Møt "cloud girl" Emma Tallerud
8. December 2017
INTERVIEW & PHOTO: EMMA SUKALIC

Vi i SoBo er opptatt av det personlige i hver enkelt sin stil, og her i inspirasjonsspalten fokuserer vi på hva som gjør nettopp deg til deg. 

Nestemann ut er Emma Tallerud! Hun fikk ”boble”-ansiktsmasken til å gå viral på sosiale medier, har nylig startet blogg og drømmer om å jobbe innenfor mote.

IG: @tallerud Blogg: Emma Tallerud

  

Først og fremst må du fortelle oss om da "cloud girl" bildet gikk viral!
Det var en dag jeg var hjemme alene, mamma var bortreist og hadde tatt med seg sminkefjerneren. Jeg lette etter noe som kunne få sminken min bort og da fant jeg denne masken i skuffen.  Jeg snappet folk før masken hadde vokst og syntes det var gøy i seg selv, men etter 10-min hadde masken vokst voldsomt og da var det jo enda gøyere! Jeg kunne høre den ose og vokse. Tok masse bilder med masken. 

På kvelden facetimet jeg med en venninne og vi ble enige om en gøy tekst. Jeg bestemte meg å legge bildet ut på Instagram for moroskyld. Jeg må ærlig innrømme at jeg hadde tenkt til å slette det dagen etter. Men ble det værede der. Plutselig ringte telefonen og masse meldinger kom strømmende inn. Alle gikk helt bananas og sa at jeg var over hele Facebook og Instagram. Jeg forsto ingenting, men så viste det seg at bildet av masken gikk verden over. Jeg ble tagget over alt. Det jeg synes er gøy er at jeg endte opp i cosmopolitan, metro.uk, melkoghonning og VG. Jeg har til og med funnet meg selv på eBay! Det er helt sjukt. 

På det meste var det omtrent 1 millioner personer som hadde vært inne på min Instagram – det er helt urolig!  Jeg blir ofte stilt spørsmål om jeg har tjent noe på dette, men det har jeg faktisk ikke. Jeg vet ikke hvordan man gjør sånne greier. Senest i går ble jeg tagget i et innlegg på Instagram av masken. Haha, det at det faktisk går rundt enda er rått, for nå er det en stund siden! Det morsomme er at folk gjenkjenner meg og folk jeg ikke kjenner spør om jeg er hun ”cloud girl” med boblemasken. Jeg elsker det, haha!

Hva gjør du annet enn å gå viral på nett?
Jeg er 18 år gammel og kommer fra Kristiansand. Jeg går siste året på VGS, og videre etter det skal jeg flytte til Oslo. Etter en liten pause fra studier ønsker jeg å studere mote på SoFI skolen. 

Tre ord som beskriver deg?
Behjertet, morsom og utadvendt

Hva er stil for deg?
Stil for meg er det å kunne utforske og komme seg ut av komfortsonen. Det er også viktig for meg å gå med noe som er annerledes, og ikke mist gjøre sin egen vri.

Det som inspirerer meg og min stil er nok sosiale medier. Jeg kan for eksempel se et kult plagg som kan ligne det jeg har, også gjør jeg det om til mitt eget. 

Tre ord som beskriver stilen din?
Trendy, utforskende og interessant. 

Sommer eller vinter?
Sommer fordi da kan man faktisk vise hva som er under de tykke jakkene. Jeg mener jo at man kan se flere detaljer av antrekket.

Vinteren hindrer meg ikke i å kle meg slik jeg vil, fordi jeg beholder stilen min, men bruker den på en annen måte enn på sommeren. Jeg kan for eksempel finne kule luer eller boots, og kle opp antrekket. 

Favortittplagg?
Favorittplagget mitt må nok være kåpen min fra Zara. Jeg fant ut at den ikke bare kunne brukes som kåpe, men den kan også brukes som kjole. Så det var min outfit på et julebord, og jeg elsker det!

Hva er dine drømmer og ambisjoner?
Jeg har nettopp startet en blogg, så drømmen min er nå å få den til å gå skikkelig rundt. Jeg vil kunne dele mine tanker om fashion til andre. Så en dag håper jeg at det kan være jobben min. 

Emmas SoBo Community favoritter:
1. Veronica B. Vallenes | Sølvbukser
2. Eben | Rød veske
3. Annie Berner | Øredobber